Produkty pro políčko s celerem (9)

Artyčok - Řecký artyčok

Artyčok - Řecký artyčok

Artyčok - řecký artyčok
Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je to 100% veganské a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrách, je skutečným pokladem vysokého nutričního proteinu. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů skupiny B, vitamínu C, kyseliny listové a také dietní vlákniny a řadu minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus střevních pohybů a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme spoustu bílkovin, které se podobají bílkovinám z luštěnin a vláknině. Obsahuje exogenní aminokyseliny: lyzin, který zlepšuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitu a tryptofan, který je nezbytný pro produkci serotoninu.
Petržel (20g) - Byliny

Petržel (20g) - Byliny

Petržel je nádherně čerstvá, aromaticky kořeněná a má mírně hořkou chuť. Často se používá také jen k ozdobení pokrmů. Je to univerzální bylinka, zejména v domácí a francouzské kuchyni. Aromatická vůně petržele okouzluje čerstvým bylinkovým buketem s kořeněným, muškátovým nádechem. Listy a stonky obsahují dokonce více vitamínu C než citrusové plody. Taboulé z Orientu, provensálské pistou, frankfurtské zelené omáčky – z bývalé jednoduché polévkové bylinky se vyvinulo mezinárodně oblíbené koření. Petržel dodává téměř všem slaným pokrmům vyváženou základní chuť. Studené pokrmy jako saláty, vejce, syrová zelenina a dipy na bázi tvarohu, čerstvého sýra nebo jogurtu získávají s trochou petržele kořeněně čerstvý závěr. Ale také teplé pokrmy jako světlé omáčky, rybí přípravy, drůbež a náplně do pečeně.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Na základě poptávky Terina z křepelky s mirabelkami. Podávejte dobře vychlazené, na plátku chleba. Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před teplem a vlhkostí. Po otevření: uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Sýr Rochefort - Fino Verde

Sýr Rochefort - Fino Verde

3kg Rochefort (s bazalkou)
Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór, obalované předvařené kuře plněné sýrovou omáčkou a kousky póru. 125 g/kus, v balení 3 kg = 2 x 12 kusů.
Veganská slanina 200 g

Veganská slanina 200 g

Rostlinné sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je 100% rostlinné a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrášek, je skutečným pokladem vysoce výživných bílkovin. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů B, vitamínu C, kyseliny listové, stejně jako vlákniny a mnoha minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus stolice a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme mnoho bílkovin, které jsou podobné bílkovinám luštěnin a vláknině.
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.